Yhteisötaidekoulu Hehkumahku: LASTEN KYLÄKARNEVAALIT -KIERTUE – Karnevaalitunnelmaa ja laadukasta lastenkulttuuria

Lasten Kyläkarnevaalit -kiertue vierailee Pirkanmaan kunnissa ja Tampereen lähiöissä järjestäen ohjelmaa koko perheelle.

Yhteisötaidekoulu Hehkumahkun Lasten Kyläkarnevaalitapahtumat koostuvat monitaiteellisista taidepajoista, yhteisötaiteellisista prosesseista, lasten itse tekemistä esityksistä, sekä ammattitaiteilijoiden ja -muusikoiden esityksistä.

Lasten Kyläkarnevaaleilla luodaan oikeaa karnevaalitunnelmaa ja laadukasta lastenkulttuuria ja tekemistä lapsiperheille. Kyläkarnevaalit ovat maksuttomia ja kaikille avoimia tapahtumia. Ensimmäiset kyläkarnevaalit järjestetään elo-syyskuussa 2022.

Lasten kyläkarnevaalit -kiertue huipentuu koko maakunnan yhteiseen suureen tapahtumaviikonloppuun Tampereella kesällä 2024, ja tarjoaa mieleenpainuvan elämystapahtumakokonaisuuden lapsille ja perheille!

Yhteisötaidekoulu Hehkumahku on monipuolinen lasten kulttuurialan toimija, joka haluaa vahvistaa lasten osallisuutta ja aktiivista toimijuutta taiteellisen tekemisen kautta. Ammatillisen monitaiteellisen taidekasvatuksen päämääränä on tukea lapsia luovaan ja rohkeaan itseilmaisuun. Toiminnassa painotetaan perheiden sisäisen vuorovaikutuksen vahvistamista ja leikittämistä, jota yhteisöllinen taiteellinen toiminta lisää.

Lue lisää!
Lasten Kyläkarnevaalit | Yhteisötaidekoulu Hehkumahku
Lauantaina 20.8. Multisilta (Tampere)
Paikka: Me-talon (suklis) piha (Multisillankatu 1)
Aika: klo 11-14

FB-tapahtuma

Lauantaina 27.8. Mouhijärvi (Sastamala)
Paikka: Mouhijärven kirjaston piha (Uotsolantie 56)
Aika: klo 11-16

FB-tapahtuma

Lauantaina 10.9. Nokian Siuro
Paikka: Knuutilan kartano (Lukkisalmentie 49)
Aika: klo 13-17​

Torstaina 20.10. Virrat (osana Virrat-päivää)
Paikka: Virtain yhtenäiskoulu (Rantatie 4)
Aika: klo 15-18

FB: Yhteisötaidekoulu Hehkumahku
IG: Yhteisötaidekoulu Hehkumahku (@hehkumahku) :