Tampere.Finland-sovellus: SAUNAPÄÄKAUPUNKI – Löydä alueen yleiset saunat

Tampere.Finland-sovelluksesta löytyvä Sauna-kokonaisuus kokoaa alueen yleiset saunat, niiden aukiolot ja muut tärkeät tiedot yhteen paikkaan.

Korkeatasoisista ja runsaslukuisista yleisistä saunoista tunnettu Tampere on itseoikeutetusti maailman saunapääkaupunki: titteli on myönnetty Suomen Saunaseuran ja Kansainvälisen Saunaliiton toimesta Tampereelle vuonna 2018. Seudulta löytyy enemmän yleisiä saunoja kuin mistään muualta Suomesta, ja Suomen vanhin edelleen toimiva yleinen sauna, Rajaportti, aloitti toimintansa Tampereella vuonna 1906.

Tampere.Finland-sovelluksen Saunapääkaupunki-sisällön on tuottanut Tampereen kaupunki yhteistyössä Operaatio Pirkanmaan ja Visit Tampereen kanssa kulttuuripääkaupunkihaun ideoinnin pohjalta. Sovelluksen on toteuttanut Geniem Oy.

Tampere.Finland-mobiilisovellus on ladattavissa maksutta sovelluskaupoista, ja sieltä löytyy paljon muutakin tärkeätä tietoa palveluista alueen asukkaille.

Tiedätkö Tampereelta tai muualta Pirkanmaalta yleisen saunan, jonka tiedot tulisi saada mukaan listalle? Ota yhteyttä ja välitämme ohjeet!

anni.joela (a) tampere.fi

Visit Tampereen saunasivusto