Tampereen kaupunki: HÄMEENPUISTON PUISTOFIESTA järjestetään sunnuntaina 7.8. klo 11-16

Puistofiesta on koko perheen kaupunkitapahtuma, jonka voi auttaa Tampereen ja lähialueen asukkaita löytämään vaikka uuden harrastuksen.

Kävijämäärältään Tampereen suosituimpiin lukeutuva kaupunkitapahtuma Hämeenpuiston Puistofiesta järjestetään tänä vuonna 11. kerran sunnuntaina 7.8. klo 11–16.

Tapahtuman tavoitteena on ottaa Hämeenpuisto kaupunkilaisten haltuun: täyttää puisto erilaisilla kaupungin, yritysten ja yhdistysten esittelypisteillä, ja tuottaa kävijöille uusia toiminnallisia kokemuksia ja elämyksiä. 

Ennen pandemiataukoa tapahtuma on kerännyt tuhansia kävijöitä; esimerkiksi vuonna 2018 tapahtumapäivän aikana Hämeenpuistossa vieraili noin 25 000 kävijää. 

Puistofiesta haastaa kaikki tamperelaiset yritykset ja yhdistykset mukaan toteuttamaa koko perheen tapahtumaa siten, että kaupunkilaiset saavat tilaisuude päästä kokemaan jotain uutta. Erityisen tärkeää siis on, että esittelypisteet eivät ole myyntipisteitä, vaan pisteen toimintaan voi kaupunkilainen tavalla tai toisella osallistua eli osallistuminen on elämyksellistä. 

Tapahtumaan osallistuminen on yrityksille ja yhdistyksille helppoa ja maksutonta. Toimijaksi voi ilmoittautua ilmoittautumislomakkeen kautta. Kullekin toimijalle varataan puistosta paikka, jossa toimintaa järjestetään. Yhdistyksen/yrityksen ei siis tarvitse kuin tulla paikalle, rakentaa oma toimintapisteensä sekä ylläpitää toimintapisteensä ohjelmaa. Lisäksi päälavalla järjestetään ohjelmaa tapahtuman aikana. 

Tampereen kaupunki organisoi tämän vuoden tapahtuman ja hoitaa tapahtuman mainonnan ja markkinoinnin. Tapahtuman tuottajana toimii kaupungilta Petra Lehtimäki.

Puistofiestan kotisivu
Ilmoittautuminen avoinna 17.7. saakka