Luovien alojen palvelutuotteistamisen koulutus

Pirkanmaalaisille kulttuuritoimijoille ja taiteilijoille on nyt tarjolla koulutuskokonaisuus, jossa kulttuuripalvelutuotteiden konseptointia lähestytään hyvin konkreettisesti ja käytännönläheisesti. Koulutukset järjestetään 6.10. ja 17.11.

Koulutuksessa tullaan pureutumaan muun muassa palvelumuotoiluun sekä tuotteiden markkinointiin. Luvassa on luennointia, käytännön harjoituksia, työskentelyä pienryhmissä ja verkostoitumista muiden osallistujien kanssa.

Syksyllä työpajakertoja on kaksi ja näiden välissä osallistujat tekevät mahdollisesti myös kotitehtäviä:

to 6.10. klo 14.00–15.30 ja

to 17.11. klo 14.00–15.30

Osallistujien kiinnostuksen ja tarpeen mukaan kokonaisuus jatkuu mahdollisesti myös keväällä 2023.

Koulutukseen on ennakkoilmoittautuminen (mukaan mahtuu max. 40 osallistujaa) ja se toteutetaan kokonaan Zoom-ympäristössä. Linkki Zoomiin toimitetaan ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille.

Ilmoittautumislinkki koulutukseen: https://forms.office.com/r/9QUZCZwfxy

Kouluttajana toimii Johanna Wahlbeck, joka on monipuolinen taide- ja kulttuurialan yrittäjä ja palvelutuotekehittäjä. Hänellä on pitkä kokemus alalta ja palvelutuotteiden kehittämisestä, myynnistä sekä markkinoinnista. Hän on taide- ja kulttuuripalveluiden tuotteistamiskoulutuksiensa yhteydessä saanut kiitosta erityisesti alan erityispiirteiden tuntemuksesta ja käytännönläheisyydestä sekä kyvystä ottaa osallistujien tarpeet huomioon. Koulutukseltaan Johanna Wahlbeck on taidefilosofi (FM), työnohjaaja (STOry), kuvataideterapeutti, taidekasvatuksen tohtorikoulutettava, yrittäjä (YAT) ja palvelutuotekehittäjä (EAT). 

Lisätietoja https://oivallamme.fi/johanna

Kuva: Ella Tommila