Hankekirjoitusleiri 25.-26.10. Lempäälässä

Värikkäitä puuvärikyniä ringissä, joka muodostaa sydämen.

Tuottajapankki ja Operaatio Pirkanmaa järjestävät yhteistyössä 25.-26.10.2023 hankekirjoitusleirin, jonka kohderyhmänä ovat taide- ja kulttuurialan toimijat Pirkanmaalla sekä yksityiseltä että kuntasektorilta.

Leirillä saat tietoa luovan alan ajankohtaisista hauista sekä hankevalmistelun parhaista käytännöistä, mutta ennen kaikkea pääset ohjatusti rakentamaan ideastasi valmista hankesuunnitelmaa. Tietoa siitä, mikä on ideasi paras rahoitusinstrumentti, ei tarvitse vielä olla. Riittää kun sinulla on idea, jonka tarpeellisuuteen vahvasti luotat, ja jonka äärellä olet halukas työskentelemään pari päivää. Leirillä pääset halutessasi myös etsimään tulevaisuuden suuntia ennakointityökalujen avulla ohjelman omassa osiossa (valinnainen halukkaille).

Fasilitaattoreina Päivi Puutio TAMKin projektitoimistosta, Susanna Ihanus Tuottajapankki-hankkeesta ja Sipriina Ritaranta Operaatio Pirkanmaasta. Lisäksi ulkopuolisina asiantuntijoina Pirkan helmestä Anna Kulmakorpi ja Pirkanmaan liitosta Tiina Ramstedt-Sen. Ohjelma päivittyy myöhemmin.

Leiripaikkana toimii Vaihmalan Hovi (Vaihmalantie 144, 37500 Lempäälä), keskiviikkona 25.10. klo 9-17 ja torstaina 26.10. klo 9-15:30. Kellonajat alustavat, mahdollisista muutoksista aikatauluun ilmoitetaan. Keskiviikkoiltana vapaamuotoista verkostoitumista ja ideointia.

Hanke tarjoaa asiantuntijapalvelut ja kahvit. Leirille on mahdollisuus osallistua myös vain päiväohjelmaan (ke klo 9-17 ja to klo 9-15:30). Lounas ja majoittuminen omakustanteiset. Mahdollisuus myös kimppakyyteihin.

Kaksi aiempaa Tuottajapankin järjestämää hankekirjoitusleiriä on koettu hyväksi konseptiksi, missä ideoita on päässyt jalostamaan ja vahvistamaan. Leirillä on saanut keskittyä kerrankin isomman oman kehittämisidean pariin – verkostoitumista unohtamatta!

Ilmoittaudu mukaan leirille 10.10.2023 mennessä (linkin takaa löydät lisätiedot myös mahdollisesta majoittumisesta).

Tervetuloa uppoutumaan oman hankeideasi työstämiseen tsemppaavassa ilmapiirissä, kollegat mukana sparraamassa!