Timanttinen pitchaus! Projekti-ideoiden kristallisoinnin webinaari perjantaina 26. huhtikuuta

Operaatio Pirkanmaa järjestää verkostolleen perjantaina 26.4.2024 klo 9:00–10:00 Teamsissa verkkoluennon, joka käsittelee hyvän hissipuheen rakentamista. Tilaisuudessa käydään läpi, kuinka luovan alan ammattilaiset voivat rakentaa kirkkaita ja helposti sanoitettavia konsepteja.

Joskus timanttisia ideoita hautovilla luovien alojen ammattilaisilla on vaikeuksia sanoittaa projektiaan selkeästi, ilman ylimääräisiä rönsyjä ja vastaanottajan näkökulmaa miettien.

Terävän hissipuheen tekeminen tukee konseptia ja hyvä sanoitus auttaa tiimiä sitoutumaan tekemiseen. Lisäksi taitavasta pitchauksesta on hyötyä, kun omaa projektia esitellään yhteistyökumppaneille tai vaikka rahoittajille – yleisöjä tietenkään unohtamatta!

Avoimessa ja maksuttomassa webinaarissa koulutuksen pitää valmentaja Elsa Ervasti (FM, TeM), joka on valmentanut satoja luovien alojen ammattilaisia ja taiteilijoita osaamisensa pitchaukseen, sekä luovien konseptien, ideoiden ja yritysten esittelyyn.

Klikkaa itsesi mukaan Teams-webinaariin perjantaina 26.4. klo 9:00.

Aikataulu:

Klo 9:00 Ruudun takaa -projektin esittely ja Operaatio Pirkanmaan tervehdys
Klo 9:15–10:00 Miten tehdään hyvä pitchaus? Elsa Ervastin luento

Ervastin luennon jälkeen ohjelmassa on työpajatoimintaa livetapahtumassa, johon voi osallistua vain kutsulla. Webinaarin osallistujat voivat päättää osallistumisensa klo 10 tai jäädä halutessaan kuulolle myös klo 10–11 välille.


Lisätiedot:

Projektipäällikkö Ilona Kyykoski
ilona.kyykoski@tampere.fi / 040 7065 431