Tarjolla kulttuuri- ja taidepalvelujen kestävän kehityksen maksutonta sparrausta

Kulttuuri- ja taidepalvelujen kestävän kehityksen sparrauksessa saat neuvontaa ja ohjausta kestävän kehityksen toimenpiteiden edistämiseen, niiden toteuttamiseen käytännössä sekä erityisesti omien kestävyystekojen sanoittamiseen ja havaitsemiseen. Sparrauksessa tarkastellaan kestävää kehitystä kokonaisvaltaisesti käsittäen kaikki sen alle kuuluvat osa-alueet, kuten ekologisen ja sosiaalisen kestävyyden.

Kestävän kehityksen sparraukseen voivat hakea pirkanmaalaiset ammattimaisesti toimivat kulttuuri- ja taidealan yhdistykset, yritykset, osuuskunnat, pienet työryhmät (1–2 hlö/taho) sekä yksittäiset alan toimijat ja taiteilijat. Sparraus on siihen valittaville henkilöille tai tahoille ilmaista. Sparraajana toimii Operaatio Pirkanmaan ja Tampereen kaupungin elämystalouden kehitysohjelman kestävän kehityksen suunnittelija Otto Ikävalko. Haku on auki 6.2.2023 – 24.2.2023 välisenä aikana.

Linkki hakulomakkeeseen.

Sparraus toteutetaan vuoden 2023 aikana, ja se sisältää kolme tunnin mittaista henkilökohtaista tapaamista. Ensimmäinen tapaaminen järjestetään kevään aikana ja kaksi jälkimmäistä syksyllä. Tavoitteena on, että sparrauksen päätteeksi syntyy vähintään yksi konkreettinen kestävyysteko esimerkiksi kestävyyssuunnitelman muodossa.

Valitessamme sparrattavia tahoja arvostamme: 

  • hakijan ammattimaisuutta kulttuurin kentällä
  • sitoutumista kestävän kehityksen arvoihin kaikilla sen osa-alueilla
Lisätietoja:
Suunnittelija Otto Ikävalko

Puhelin:

040 573 8168

Teksti: Otto Ikävalko
Kuvat: Laura Vanzo / Visit Tampere