Operaatio Pirkanmaa järjestää maksuttoman yritysyhteistyön koulutussarjan   

Kulttuuri- ja tapahtuma-alan yritysyhteistyön rautainen ammattilainen, Pink Eminencen toimitusjohtaja Outi Raatikainen tuo osaamisensa Pirkanmaan kulttuuritoimijoiden käyttöön maksuttomalla työpajasarjalla, jonka Operaatio Pirkanmaa järjestää kolmena peräkkäisenä keskiviikkona: 21.9., 28.9. ja 5.10. klo 17–20 välisenä aikana.

Tampereella toteutettavaan työpajaan mahtuu 20 henkeä, mutta tarjoamme verkostolle myös mahdollisuuden osallistua jokaisen tapaamiskerran ensimmäisen tunnin luento-osuuteen striimauksen välityksellä.


Koulutuskokonaisuuden tavoitteena on antaa osallistujille perustieto yritysyhteistyöstä sen kaikissa eri muodoissa. Yritysyhteistyö voi olla lisäämässä talouden liikkumavaraa tai siitä voi olla muita merkittäviä hyötyjä, kuten esimerkiksi uusien yleisöjen tavoittaminen. 

Työpajat antavat tietoa yritysyhteistyön kokonaisuudesta; eri muodoista, sponsoroinnin prosessista eri vaiheineen – aina vastikkeiden ideoinnista myynnin ja sopimusten kautta yhteistyön toteutukseen. Loppujen lopuksi yritysyhteistyö on usein kiinni hyvästä mielikuvituksesta, kumppanin tavoitteiden ymmärtämisestä sekä sinnikkäästä myyntityöstä! 
 
Koulutuksen ensimmäinen tunti on striimattava luento, joka alustaa päivän teemaa. Sen jälkeen työpajat ovat osallistavia; aikaa jää myös pienimuotoisten ryhmätöiden tekemiseen, kysymysten esittämiseen ja ideoiden jakamiseen.  
 
Toimitusjohtaja ja liikkeenjohdon konsultti Outi Raatikainen on luotsannut Pink Eminence Oy:tä vuodesta 2007. Yritysyhteistyö on koko matkan ajan kuulunut Pinkin toimintaan aina suunnittelusta myyntiin ja yhteistyön vastikkeiden toteutukseen. Lisäksi Outi on vetänyt aiheeseen liittyen kursseja muun muassa Taideyliopistossa Helsingissä.  

 
Työpajaan paikan päälle mahtuu 20 henkilöä. Ilmoittautumiset tästä linkistä sekä koko työpajoihin että sen striimausosuuteen 12.9. mennessä:  

https://forms.office.com/r/Vd0bYfLSQV

Lähetämme vahvistuksen paikan päälle ilmoittautuneille. Mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin paikkoja, ilmoitamme myös siitä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Striimauksen linkin striimiosuuteen lähetämme kaikille ilmoittautuneille noin viikkoa ennen ensimmäistä luentoa.

Lähtökohtaisesti toivomme, että paikan päälle ilmoittautuvat sitoutuvat osallistumaan jokaiseen koulutuskertaan, jotta hyöty ilmaiseksi tarjottavasta koulutuksesta olisi mahdollisimman kattava.  
 
Työpajat järjestetään Tampereen kaupungin Virastotalossa (Aleksis Kiven katu 14-16 C), 2. kerroksen Tammerkoski-salissa seuraavasti: 

KE 21.9. klo 17:00–20:00   
KE 28.9. klo 17:00–20:00 
KE 5.10. klo 17:00–20:00 
 
Tiedustelut:  

Tuottaja Satu Keltanen, Operaatio Pirkanmaa  
satu.keltanen@tampere.fi | +358 41 730 5771 
 
Harjoittelija Johanna Ahonen, Operaatio Pirkanmaa   
johanna.k.ahonen@tampere.fi | 050 328 2148