Kulttuuri- ja taidetoimijoiden verkostoitumistilaisuudet Pirkanmaalla

Tilaisuuksissa paitsi keskustellaan, kuullaan myös järjestävän kunnan ajankohtaiset kulttuurikuulumiset sekä esittelyt Kulttuuri ja taide virtaa-, Tuottajapankki- ja Operaatio Pirkanmaa -projekteista.

Kulttuurin alueellinen kehittämistehtävä, Kulttuuri- ja taide virtaa -projekti, järjestää keväällä 2022 yhdessä projektin osatoteuttajina olevien kuntien kanssa taiteilijoille ja kulttuuri- ja taidealan toimijoille suunnattuja verkostoitumistilaisuuksia.

Kulttuuri- ja taide virtaa -projektin osatoteuttajina olevat kunnat ovat: Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Sastamala, Valkeakoski, Vesilahti ja Ylöjärvi.

Mukana verkostoitumistilaisuuksissa on myös TAMKin Tuottajapankki-projekti ja kulttuuripääkaupunkihaun jatkoprojekti Operaatio Pirkanmaa.

Tilaisuuksissa kuullaan järjestävän kunnan ajankohtaiset kulttuurikuulumiset sekä esittelyt Kulttuuri ja taide virtaa-, Tuottajapankki- ja Operaatio Pirkanmaa -projekteista. Tämän jälkeen tutustutaan ja keskustellaan pienryhmissä kulttuuri- ja taidetoimijoiden yhteistyön tarpeista ja ideoidaan uusia yhteistyön paikkoja.

Tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta ja niihin on ennakkoilmoittautuminen. Tarkemmat tiedot tilaisuuksista ja ilmoittautumisohjeet löytyvät järjestävän kunnan kotisivulta. Tervetuloa verkostoitumaan!


Ke 6.4. klo 18​                      Ikaalinen, Oma Tupa

Ke 20.4. klo 18​                    Nokia, Kirjasto- ja kulttuuritalo Virta

​To 28.4. klo 18​                    Sastamala​, Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi

ke 4.5. klo 18​                      Lempäälä, Lempäälä-talo

To 5.5. klo 17​                      Pirkkala​, Keskuslukio Silmun aula​

Ke 11.5. klo 18​                    Ylöjärvi, Vanha Räikkä​​

To 19.5. klo 18                    Kangasala, Kangasalan lepokoti

To 16.6. klo 11-18               Mänttä-Vilppula​, Göstan museo

Lisätietoa projekteista:

Kulttuuri ja taide virtaa
Tuottajapankki
Operaatio Pirkanmaa

Kulttuuri ja taide virtaa -projektista vetovastuussa on Tampereen kaupunki ja rahoittajana toimii opetus- ja kulttuuriministeriö. TAMKin Tuottajapankki-projektin rahoittajana toimii Pirkanmaan liitto. Operaatio Pirkanmaa on kulttuuripääkaupunkihaun jatkohanke, jota rahoittaa 20 pirkanmaalaista kuntaa.