Luontosuhteita

13.8.2022
12.00 - 16.00
Ryödintie 3, 37800 Akaa
Mira Piitulainen

Muotoilubetonityöpajassa saat laskea luovuutesi valloilleen oman luontosuhteesi lämmittämänä. Työpajassa syntyneet teokset muodostavat kuivuttuaan Luontosuhteita-yhteisötaideteoksen.

Luontosuhteita -yhteisötaideteos muotoilubetonista


Miltä kaarna, oksat tai kävyt kuulostavat tai näyttävät läheltä aistittuna? Miltä erilaiset kivet tai tuuli tuntuvat ihoa vasten? Luonto jättää jälkensä meihin, mutta voimmeko me jäljentää luontoa? On hyvä pysähtyä tutkiskelemaan löytöjään, sillä havainnot voivat vahvistaa myönteisesti omaa suhtautumista ympäristöön. Tervetuloa oman luontosuhteesi innoittamana luovaan muotoilupajaamme!

Työpajassa saat valmiiksi sekoitetun annoksen muotoilubetonia ja pääset ikuistamaan palan omaa luontosuhdettasi siron betonilaatan pintaan. Luonto tarjoaa meille innostavia muotoja ja tekstuureja ihasteltavaksi ja hämmästeltäväksi. Tässä työpajassa voit hyödyntää luonnon omia taidonnäytteitä, esimerkiksi kaivertamalla tai painamalla erilaisten luonnonmateriaalien jälkiä teokseesi. Kuivuttuaan kaikki työpajassa tuotetut laatat nousevat kulttuuritalo Laaksolan seinälle, muodostaen Luontosuhteita-yhteisötaideteoksen. Oman laattasi voit lunastaa itsellesi näyttelyn päätyttyä. Muotoilubetoni on kuivuttuaan säätä ja aikaa kestävä materiaali, jonka voi myös maalata.

Haluamme varmistaa että työpaja toteutuu turvallisesti ja siksi samaan aikaan muotoilemassa voi olla kuudesta kahdeksaan henkilöä. Lapset voivat osallistua työpajaan aikuisen valvonnassa. Kaikki laatat muotoillaan suojakäsineet kädessä. Valmiiksi sekoitettu muotoilubetoni on kosteaa, eikä siten pölyä, mutta pölyherkille myös hengityssuojaimen käyttöä suositellaan. Työpajan vetävät kuvataiteilijat Anna Kallio ja Mira Piitulainen.


Tervetuloa!
Päivät
13.8.2022
Aika
12.00 - 16.00
Sijainti
Ryödintie 3, 37800 Akaa
Hinta
Maksuton
Järjestäjä
Mira Piitulainen & Anna Kallio
Lisätiedot