Runollinen äänimatka Pääkirjasto Metsossa

30.11.2022
18.00 - 19.00
Pääkirjasto Metso
Aleksi Vuorenmaa

Suhina Kollektiivi esittää Runollisen äänimatkan Metson aulatilassa. Pääosin improvisoitu äänimatka yhdistää akustisia ja elektronisia ääniä, valotaidetta ja runoutta. Äänimatka kestää noin tunnin.

Pääosin improvisoitu äänimatka yhdistää akustisia ja elektronisia ääniä, valotaidetta ja runoutta. Kaiuttimia on sijoiteltu eripuolille Metson aulaa ja äänimatka esitetään monikanavaisen äänentoiston kautta. Näin syntyy ainutkertainen kokemus, jossa yhdistyy Metson akustiikka, arkkitehtuuri ja Suhina Kollektiivin lumoava äänimaisema. Esitys kestää noin tunnin ja vie kuulijansa tunnelmalliselle matkalle mielen tuolle puolen.

Suhina Kollektiivi esittää Runollisen äänimatkan Pääkirjasto Metson aulatilassa Tampereella keskiviikkona 30.11.2022 klo 18. Vapaa pääsy.

Tämän Kulttuuritempauksen on mahdollistanut Operaatio Pirkanmaa.


Suhina Kollektiivi on tamperelainen kokeilevia ääniteoksia toteuttava ryhmä. Tavoitteena on kokeilla, keksiä ja leikkiä erilaisilla elektronisilla ja akustisilla äänilähteillä, luoden yllätyksellisiä tunnelmia herkän maalailevasta ilmaisusta voimalliseen kakofoniaan.
Päivät
30.11.2022
Aika
18.00 - 19.00
Sijainti
Pääkirjasto Metso
Aula
Hinta
Maksuton
Järjestäjä
Suhina Kollektiivi
Lisätiedot