Operaatio Pirkanmaa hakee uusia toimintamalleja avoimella haulla

Kulttuuripääkaupunkihaun työtä jatkava Operaatio Pirkanmaa -hanke mahdollistaa avoimella ja jatkuvalla haulla uusien toimintamallien kehittämistä kulttuurin kentällä Pirkanmaalla. 

Uusien toimintamallien pilotoinnin avulla Operaatio Pirkanmaa pyrkii rikastuttamaan Pirkanmaan kulttuuritarjontaa ja tukemaan uusien toimintamahdollisuuksien synnyttämistä kulttuurikentän toimijoille.  
 
Esimerkkinä uudesta toimintamallista on muun muassa Operaatio Pirkanmaan osana kehitetty Välitila-malli.  
 

Jos sinulla tai yhteisölläsi on idea uudesta toimintamallista kulttuurin kentälle Pirkanmaalla, voit hakea jatkuvassa avoimessa haussa Operaatio Pirkanmaalta rahoitusta kehittämistyön pilotoinnille. Ideat voivat olla isoja tai pieniä – tai jotain siltä väliltä. 

Operaatio Pirkanmaa -hanke on käynnissä vuoden 2024 loppuun saakka, ja osaamisen kehittäminen on yksi Operaatio Pirkanmaan tärkeimmistä painopisteistä.   

Operaatio Pirkanmaa käy läpi saapuneita hakemuksia säännöllisin väliajoin. Jokainen ehdotus ja sille mahdollisesti myönnettävä tuki käsitellään tapauskohtaisesti. Jokainen lomakkeella ehdotuksen jättänyt saa henkilökohtaisen vastauksen. 

Kuva: Laura Vanzo / Visit Tampere 

Hakulomake: https://elomake.tampere.fi/lomakkeet/26759/lomake.html 

Linkki hakemukseen E-lomake – Jatkuva haku 2022-2024: Uusien toimintamallien kehittäminen ja pilotointi (tampere.fi)